1st Outdoor Meeting… Cool!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua!!

Sabtu lepas 14 September, agensi kami buat Outdoor Meeting untuk julung-julung kalinya!! Buat kat Taman Tasik Perdana atau nama barunya Lake Gardens.

Tak semena-mena pagi-pagi morning lagi kitorang pun berkumpul la kat satu gazebo tu kan. Apa lagi, mesti la ada acara makan2. Kitorang pot luck je. Saya ditugaskan bawak buah-buahan. Memang saya suka la pasal tak yah masak… he he he..

buah

Ni la buah-buahan tempatan dan luar negara yg saya bawak. Ada 9 jenis semua sekali.

 

Sebelum meeting ada la main 1 game tu kan. Tak sangka, saya boleh tak mempamerkan aksi yang baik. Tapi, group saya still menang walaupun dengan perbezaan masa 2.5 saat!!

 

zarina assoc

Ni la rakan-rakan agensi saya. Semua pun cool……

Saya sebenarnya rasa sangat gumbira dan bertuah berada dalam Zarina Sharif Agency ni. Moga2 kami sentiasa cemerlang dan terus teguh dengan usaha kami dan keberkatan Allah.

🙂

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post