Kerja Bersama Seronok Bersama!

Pada 17 Februari 2016 satu sambutan khas bagi meraikan kejayaan team kami mencapai 1 Million Dolar Unit (Unit ye, bukan Group!) telah diadakan di Rest Latest Recepy, Le Meridien KL. Sambutan ini dianggap istimewa kerana hanya agen-agen terpilih sahaja yg akan dipilih untuk diraikan oleh UM Ira selaku Unit Manager. Semestinya saya adalah salah seorang agen terpilih tersebut!

IMG_9740

Suri, Reny, Pijot, Anje, Naja dan Nalia bersama GM Zarina & Um Ira

Di kalangan yang diraikan di atas pun, ada yang dapat hadiah ada yang tak!!! 😛

Saya mestilah yg dapat hadiah kan….. Hadiah ini hanya untuk Top 3 Agent + Supremacy Qualifier di dalam Unit UM Ira. Saya No.2 😀

IMG_9745

Yea!! Dapat hadiah (Taksir Al-Quran Humaira + Wang Tunai) daripada UM Ira yg tinggi lampai bak galah tu

Terima kasih UM Ira atas penghargaan yg diberi. Lain kali bagi la lagi!

Di sini suka saya nak mengajak terutamanya fresh grad yg baru habis belajar tu untuk sama-sama menceburkan diri dalam bidang takaful ni yg pada saya banyak keindahannya. Setiap apa yg kita cari atau impikan sangat-sangatlah boleh dicapai dalam takaful ni. Janganlah kita hanya kejarkan status glamour pekerjaan di pejabat kita tanpa kita tahu bahawa diri kita mempunyai bakat dan kemampuan yg sepatutnya di asah lagi untuk mencapai tahap kegemilangan yg jauh lebih bermakna bagi diri kita dan orang sekeliling.

Jom bersama-sama saya mengharungi cabaran dan menikmati kepuasan dalam berkerjaya hanya dengan bergelar seorang perunding takaful! Hubungi saya Suri Fitriah 017-3723344 atau tinggalkan resume anda di sini.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

CAN Award Q4 2016CAN Award Q4 2016

Alhamdulillah pada 14/2/2017 telah berlangsungnya CAN Award Q4 2016. Saya dan seorang agen saya bernama Syaiful berjaya mendapatkan pengiktirafan suku tahunan ini. Ramai lagi Zesters yg lain turut merangkul anugerah