Double Happiness CAN Award Quarter 2 2016

Hi & Assalamualaikum Semua,

Macam biasa la… Mesti nak share kegembiraan sebagai Agen Takaful kan. Pada 16 Ogos yang lalu, berlangsunglah CAN Award Q2 2016 di Dewan Utama Great Eastern. Dapat award lagi dan kali ni lebih-lebih lagi gumbira sebab Smart Partner saya juga turut sama menerima award malah jauh lebih hebat!!! Tahniah Syaiful!

img_1997

Pada hari itu Syaiful telah menerima award seperti berikut :-

1-   SES 7 VIP Qualifier

2-   Highest Takaful ANC Rookie Agent

3-   Highest Takaful NOC Rookie Agent

4-   Master Sales Award Bronze

Usaha Syaiful berhempas pulas untuk menyelamatkan ramai masyarakat dengan memiliki takaful mendapat pengiktirafan dan penghargaan yang tinggi daripada company. Takde la sia-sia kerja kuat kan! Semoga Syaiful meneruskan kecemerlangan dalam bidang takaful dan boleh bina agensi sendiri nanti… Amiin…

Syaiful baharu saja menjadi agen takaful pada 27/1/2016 yang lepas. Tetapi beliau terus berjuang habis-habisan untuk membuktikan bahawa bidang takaful adalah kerjaya yang seronok untuk diceburi dan mulia pula dipandang masyarakat.

img_1976

Saya pula masih juga mengekalkan kecemerlangan sebagai perunding takaful dengan menerima Master Sales Award Silver untuk Q2 tahun ini.

img_0683

Dari unit kecil kami, ramai penerima anugerah yg lain lagi. Yg tak hadir pun ada. Jelas kelihatan bahawa team kami akan sentiasa mempastikan agen-agen di bawah naungannya akan menjadi agen yg cemerlang. Bukan sekadar agen biasa-biasa!

13962617_10208907502779809_2370079279450064772_n

Ini pula keseluruhan Zester yang dapat hadir pada Hari Anugerah tu. Seronok kalau pergi ambil award ramai-ramai. Takde la terpinga-pinga nanti. Dan yg penting ramai orang boleh tolong ambilkan gambar… Hehehehe

Marilah bersama-sama kami menyebarkan takaful ke seluruh pelusuk Malaysia ni. Ramai lagi orang yang belum ada takaful. Tak percaya, cuba tengok ahli keluarga sendiri. Mesti ada yang belum ambil takaful kan?

Haaaaaa… Tu kan prospek! Boleh la awk jadi agen dia! Jom, cepat call saya untuk jadi perunding takaful! Banyak perkara indah dan berbaloi yang terselit dalam kerjaya bidang takaful ni. Kena join, baru nampak jelas dan faham! Bila dah faham, mesti takkan tinggalkan kerjaya ni!

Suri Fitriah 017-3723344.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Anugerah Pertama Sebagai Recruiter!

Pada 16 Mei 2016 telah berlangsungnya CAN Award bagi Central Region 1 di Great Eastern. Pada CAN Award kali ini, saya buat julung-julung kalinya mendapat anugerah dalam kategori recruiter. Anugerah

Beli 5 Rumah Dengan Pendapatan Takaful

Pada 22 Ogos lalu, saya telah sekali lagi berkongsikan bagaimana kerjaya dalam takaful membolehkan saya membeli 5 buah rumah dalam masa 4 tahun! Mula-mula saya pun tak percaya, mudahnya melonjakkan

The Ultimate Battle Great Eastern Takaful 2018

Semalam berlangsungnya satu Final Sprint yang begitu gilang gemilang sekali! Hampir 1,000 orang ejen Great Eastern Takaful seluruh Malaysia datang berhimpun untuk sama-sama menuju satu tujuan yang sama iaitu mentakafulkan