Great Eastern Takaful Pilihan Tepat! Agihan Surplus Sebanyak RM30 Juta Bagi 2019

Semakin lama semakin terserlah kehebatan Great Eastern Takaful sebagai sebuah pengendali takaful yang sangat dipercayai! Manakan tidak, setelah membayar tuntutan (claims) sebanyak RM108.5 Juta, tabung tabarru’ kami masih mempunyai lebihan sebanyak RM30 Juta! Lebihan RM30 Juta ini akan diagihkan semula ke dalam akaun pencarum. Wow! Sudah lah membayar claims yang banyak. Ada pula lebihan untuk diagihkan kepada pencarum! Berbaloi sungguh menjadi pemilik sijil Great Eastern Takaful ni!

Pengumuman pengagihan surplus oleh CEO GETB semasa Headstart 2020

Jadi kalau nak cari pengendali takaful, carilah yang tabungnya positif. Nampak kekukuhannya untuk membayar claim-claim kita. Lepas tu pulak, siap dapat nilai tunai tambahan dalam akaun kita bersama Great Eastern. Takkan tak suka, kan? Kalau masih nak survey-survey sana sini, silakanlah. Tapi bagi saya yang penting adalah kemampuan company membayar claim dan kebolehan agen untuk memberi servis kepada anda.

Ada company bagus tapi agen tak bagus pun, tak guna juga.

Ada produk bagus tapi agen tak bagus pun, tak guna juga.

Ada agen bagus tapi kita yang tak sign up pun, tak bagus juga.

Nahhh… Dah ada pun company bagus, produk bagus, agen bagus, apa lagi? Cepat-cepatlah sign up dengan Suri 017-3723344. Kalau rasa nak jadi agen takaful pun, eloklah tu jadi agen under Great Eastern Takaful. Senang nak cerita kat orang tentang kemantapan company dan kehebatan produknya. Cerita semua yang betul. Takde reka-reka atau cerita dongeng je. Saya memang yakin sangat bila bercerita tentang kemampuan GET membantu pencarum di saat-saat memerlukan!

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

i-Great Mega : Solusi Hebat Risiko Kewangan Daripada Great Eastern Takaful

Hi & Assalamualaikum Semua! Hari ni saya cuma nak cakap tentang satu plan perlindungan kewangan yang sangat hebat dari Great Eastern Takaful. Namanya i-Great Mega. i-Great Mega merupakan plan investment-linked

Apa Nak Buat Bila Ada Bayi Lahir?

Assalamualaikum Semua… Semoga kita dalam keadaan baik diiringi doa restu daripada ibubapa kita. 🙂 Haaa… Ibu bapa kita dah pun selesai menjalankan tanggungjawab semasa menerima kelahiran kita di dunia. Yang

i-Great Aman – Plan Perlindungan Menyeluruh Dan Mampu Milik Great Eastern Takaful!

Setelah i-Great Damai ditamatkan dengan kegemilangan yang bersinar-sinar, maka lahirlah satu lagi plan yang sangat menyerupai i-Great Damai dari segi fungsinya! Plan terbaru ini direka lebih bersesuaian dengan peredaran zaman