10 hingga 12 Januari 2014 berlangsunglah acara tahunan bagi agensi kami iaitu “Goal Setting”. Pada tahun ini Goal Setting Zarina Sharif Agency telah dijenamakan sebagai Langkapuri Goal Setting 2014 atau lebih best disebut LGS14. Goal Setting ialah hari di mana semua agen akan menetapkan sasaran masing-masing untuk dicapai pada tahun ini. Sasaran itu berbentuk bilangan kes yang akan dibawa masuk dan juga nilai sumbangannya. Goal Setting kami kali ini telah dimulakan dengan aktiviti silaturrahim di kalangan agen-agen. Aktiviti tu ialah tidur beramai-ramai di dalam bas yg kami sewa khas untuk ke Langkawi. Kami bertolak dari Kuala Lumpur pada jam 10 malam 9 Januari 2014.

Hari Pertama (10 Jan 2014)

Breakfast sebelum naik feri

Breakfast sebelum naik feri

IMG-20140110-WA018

Agen-agen yang cantik jelita!

IMG-20140110-WA019

Nak pergi Island Hopping ni!

IMG-20140110-WA026

Main air kat Tasik Dayang Bunting

Main air kat Tasik Dayang Bunting

Makan Malam ditaja oleh Mejar Ramjo

Makan Malam ditaja oleh Mejar Ramjo

Hari Kedua (11 Jan 2014)

Barisan Leaders yg dedikasi lagi bergaya

Barisan Leaders yg dedikasi lagi bergaya

Lunch underneath pokok kelapak!

Lunch underneath pokok kelapak!

Ini saya....

Ini saya….

Goal Setting bermula!

Goal Setting bermula!

IMG-20140111-WA098

IMG-20140111-WA052

Maaf.. Masa ni saya sedang beradu….

Motivasi hebat daripada Mejar Ramjo

Motivasi hebat daripada Mejar Ramjo

IMG-20140111-WA118

Gambar ini diambil oleh seorang pelancong yg sgt teruja dgn kecomelan kami!

Birthday! Birthday!

Birthday! Birthday!

IMG-20140111-WA135

Salam Games

Hari Ketiga (12 Jan 2014)

IMG-20140112-WA024

IMG-20140112-WA054

IMG-20140112-WA052

Kami selamat sampai di Kuala Lumpur pada jam 12.10 malam dan pulang ke rumah masing-masing……….

Happening tak agensi kami? Jom la joinnn!!!!!!

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *