Ole-Ole Jakarta 2012

Tahun 2012 adalah tahun pertama saya bergelar agen di Great Eastern Takaful Berhad. Pada 1/10/12-31/12/2012 satu contest khas keluar negara bagi agen-agen takaful telah julung-julung kali dilancarkan oleh GETB. Percutian percuma 4 Hari 3 Malam ke Jakarta! Itulah habuan yang telah dijanjikan bagi mana-mana agen yg qualify terhadap requirement yg telah ditetapkan.

Saya juga tidak ketinggalan untuk mengejar contest ini memandangkan saya telah terlepas contest awal tahun. Dengan sedikit kemampuan diri yang ada, saya terus berusaha bertungkus lumus untuk menyelesaikan requirement contest ini. Akhirnya saya pun berjaya!

Maka berangkatlah saya bersama-sama rakan agen yang lain ke Jakarta pada awal tahun 2013.

242603_10151775006260844_579512567_o

Jalan2 Cari Makan Tepi Hotel Malam2

970085_10151775003475844_610979131_n

Taman Mini Indonesia

1014995_10151775007765844_1798417449_o

Beli belah di Tanah Abang

1052314_10151774998120844_1351448435_o

Puas dah borong kain2an sama ada sendiri punya atau org lain punya 😀

Yg seronoknya sebab jalan dgn kawan2… Yg tak seronoknya Jakarta tu kan jam tak habis2…

Tapi kalau anda nak jadi agen, anda tak payah jamkan kepala. Terus je contact saya Suri Fitriah di 017-3723344! Saya akan tunjukkan anda ke jalan yg lurus untuk jadi agen yg benar!

Drop Your Resume Here

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

CAN Award Q4 2016CAN Award Q4 2016

Alhamdulillah pada 14/2/2017 telah berlangsungnya CAN Award Q4 2016. Saya dan seorang agen saya bernama Syaiful berjaya mendapatkan pengiktirafan suku tahunan ini. Ramai lagi Zesters yg lain turut merangkul anugerah

Phuket 2014Phuket 2014

Supremacy Experience Summit 5 (SES 5) kali ini menyaksikan bahawa agen-agen yg meet requirement akan diberi habuan sebuah Percutian ke Phuket selama 4 Hari 3 Malam! Saya pun tidak terkecuali