Supremacy Experience Summit 5 (SES 5) kali ini menyaksikan bahawa agen-agen yg meet requirement akan diberi habuan sebuah Percutian ke Phuket selama 4 Hari 3 Malam! Saya pun tidak terkecuali melayakkan diri setelah mecuba sebaik mungkin untuk mencapai syarat yg ditetapkan. Saya kena buat minimum 45,000 ANC untuk qualify dalam bulan Mei. Dalam percutian kali ini, perkara yang paling saya suka ialah bilik hotel yang diberi sebab luas, lebar dan moden!

10455962_4666961569134_7287434256647889272_n
Salah satu destinasi untuk ambil gambar sebelum ke Siam Niramit
IMG_2352
Macam vacay sorang2 je sebab org lain tengah sibuk ambil gambar lompat2 kat bawah tu
IMG_2504
Gala Dinner yang bertemakan Beach Wear kononnya…
IMG_2566
Lompatan mesra di sebuah pulau yg menyajikan banyak aktiviti air. Saya ada buat sea walking jugak 🙂
IMG_2594
Di perkarangan Hotel Millenium yg terletak betul-betul sebelah Jungceylon Shopping Mall. Breakfast sini OK la…

 

Apa yang menarik dgn percutian Great Eastern ni adalah sebab kita pergi bersama rakan-rakan agen yg lain. Di sinilah kita boleh berjumpa ramai lagi orang-orang yg ada pemikiran dan kemahuan yg sama.

Jika anda memang gemarkan percutian, anda boleh sertai kami sebagai agen di Great Eastern. Hubungi saya Suri Fitriah di 0173723344!

Drop Your Resume Here

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All right reserved. | Theme: Business Kid by eVisionThemes