Phuket 2014

Supremacy Experience Summit 5 (SES 5) kali ini menyaksikan bahawa agen-agen yg meet requirement akan diberi habuan sebuah Percutian ke Phuket selama 4 Hari 3 Malam! Saya pun tidak terkecuali melayakkan diri setelah mecuba sebaik mungkin untuk mencapai syarat yg ditetapkan. Saya kena buat minimum 45,000 ANC untuk qualify dalam bulan Mei. Dalam percutian kali ini, perkara yang paling saya suka ialah bilik hotel yang diberi sebab luas, lebar dan moden!

10455962_4666961569134_7287434256647889272_n

Salah satu destinasi untuk ambil gambar sebelum ke Siam Niramit

IMG_2352

Macam vacay sorang2 je sebab org lain tengah sibuk ambil gambar lompat2 kat bawah tu

IMG_2504

Gala Dinner yang bertemakan Beach Wear kononnya…

IMG_2566

Lompatan mesra di sebuah pulau yg menyajikan banyak aktiviti air. Saya ada buat sea walking jugak 🙂

IMG_2594

Di perkarangan Hotel Millenium yg terletak betul-betul sebelah Jungceylon Shopping Mall. Breakfast sini OK la…

 

Apa yang menarik dgn percutian Great Eastern ni adalah sebab kita pergi bersama rakan-rakan agen yg lain. Di sinilah kita boleh berjumpa ramai lagi orang-orang yg ada pemikiran dan kemahuan yg sama.

Jika anda memang gemarkan percutian, anda boleh sertai kami sebagai agen di Great Eastern. Hubungi saya Suri Fitriah di 0173723344!

Drop Your Resume Here

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Percutian 10H 7M Turki 2017

Hi & Assalamualaikum Semua! Hari ni nak cerita pasal percutian saya ke Turki selama 10H 7M pada 22 hingga 29 April 2017 yg lalu! Percutian ini sebenarnya saya jadikan reward

Percutian Eksklusif Back To Nature 3D2N Di The Waterway Villa, Bentong

Assalamualaikum & Hi! Kali ni saya nak buat sedikit perkongsian tentang tempat percutian dalam negara kita yang tak jauh dari Kuala Lumpur. Cuma 40 minit dari Zoo Negara. Kenapa saya

Double Happiness CAN Award Quarter 2 2016

Hi & Assalamualaikum Semua, Macam biasa la… Mesti nak share kegembiraan sebagai Agen Takaful kan. Pada 16 Ogos yang lalu, berlangsunglah CAN Award Q2 2016 di Dewan Utama Great Eastern.