Weeehoooooo…

Semalam kami dapat reward lagi daripada leader kami, sape lagi kalau bukan Cik Ira tu. Kali ni kita menjamu selera dalam Plane In The City dan kemudian di sambung dengan Gold Class Captain Marvell! Kedua-duanya pun best sebab langsung tak payah fikir apa-apa. Semuanya diuruskan. Hanya saya bawa diri saya saja.

Plane In The City bermula jam 5 petang hingga 6.30 petang. Dimulakan dengan sesi berjalan atas sayap! Saya tak sempat buat yang ini sebab saya kelewatan. Al-maklum la kurang mahir memandu di tengah-tengah bandar. Tepat jam 5.30 petang, plane pun “take-off” dan mulalah sajian-sajian makanan dihidangkan dimulakan dengan appetizer dan disudahi dengan dessert sehingga jam 6.30 petang. Sewaktu dalam “penerbangan” kita dibenarkan untuk merasai pengalaman duduk di dalam cockpit.

Tak tahulah apa yang direnungkan tu…
Memang kami je berenam dan ada 1 pasangan lain dalam ni masa tu
Acah-acah sweet tiru gaya orang lain ambil gambar je

Ni menu untuk economy class

Bersama penaja event kita hari ni. Tak pasti apa yang lawak sangat
Cockpit sempit. Nasib baik saya tak jadi Pilot

Dah selesai bergambar-gambar kat sekeliling plane ni, maka kita pun perlahan-lahanlah beredar ke The Gardens. Tepat jam 9.35 malam bermulalah cerita Captain Marvell yang ditonton di GSC Signature, The Gardens Mall ni.

Rasa macam sangat nak tidur je sebab saya suka kerusi tu. Dia sangat empuk.

Tengoklah sampai habis Captain Marvell tu. Hampir jam 12 malam kami pun bergerak pulang ke rumah masing-masing. Ada beberapa perkara yang saya ambil dari dua pengalaman ini. Pelajaran penting yang boleh saya aplikasikan dalam memberi perkhidmatan kepada client-client takaful. Iaitu tentang VALUE! Macam mana nak beri value yang tinggi kepada client kita? Jom jumpa saya share…

Kalau ada sesiapa yang nak tahu lebih tentang kerjaya sebagai perunding takaful, jangan malu jangan segan. Hubungi saya terus di 017-3723344.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All right reserved. | Theme: Business Kid by eVisionThemes