Selamatkan Waris Dari Beban Hutang Credit Card!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua!

creditcards

Ramai orang ada credit card. Dan ramai juga yang membuat hutang dengan credit card.

Pada masa kini, semua pinjaman yang diterima daripada pihak bank, pasti dilindungi oleh insurans/takaful. Kalau dulu, cuma pinjaman perumahan sahaja yang ada insurans. Tapi sekarang, hampir semua jenis loan ada insurans/takaful. Cuma credit card sahaja yang tidak dilindungi.

So, kalau loan lain anda sanggup lindungi, mengapa tidak credit card? Sedangkan penggunaan credit card lagi la tak terduga. Kereta rosak, pakai credit card. Anak masuk wad, pakai credit card. Atap rumah bocor, pakai credit card beli barang. Lama-lama hutangnya pun bertimbun tak larat nak bayar. Al-maklum la, interestnya yang paling tinggi di kalangan pinjaman2 kan.

Cuba anda bayangkan, kalau anda meninggalkan keluarga atau waris-waris anda dengan beban hutang credit card yang banyak! Sape nak bayar? Jadi, apa kata anda ambil langkah berjaga-jaga sikit. Anda protect sendiri keluarga anda daripada beban hutang credit card ni.

i-Great Teras boleh membantu. Caruman minimum cuma RM25 sebulan dapat menyelematkan keluarga anda! Tak rugi pun menyumbang sikit dalam i-Great Teras ni. Kalau takde hutang nak dibayar, duit tu dapat balik kat kita. OK kan?

Apa lagi? Cepat la daftar!

Hubungi Suri Fitriah 017-3723344 atau surifitriah@gmail.com

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

i-Great Jannah istimewa daripada Great Eastern Takaful

Menjadi penghuni Jannah (Syurga) adalah impian setiap insan di muka bumi ini. Gambaran keindahan Jannah diceritakan dgn jelas dalam Al-Quran dan kitab-kitab agama Islam yg masyhur. Cara-cara untuk memasuki Jannah

Takaful Untuk Orang Islam Sahaja???

Oh, Tidak!!! Takaful bukan hanya untuk orang Islam! Tapi untuk semua! Orang Cina, Orang India, Orang Serani, Orang Kadeazan, Orang Iban dan sesiapa sahaja boleh menyertai takaful! Tengok la yang

Kelebihan Hibah Dalam Takaful

Assalamualaikum & Hi Semua, Pernah dengar tak pasal hibah ni? Pernah kan… Hibah adalah pemberian secara sukarela oleh pemberi tanpa mengharapkan sebarang balasan pun daripada orang yang menerimanya. Ia berlaku