Pada 25 Mei 2019, 1 lagi sejarah tercipta apabila buat julung-julung kalinya Great Eastern Takaful menganjurkan Shopping Bonanza yang sangat-sangat menakjubkan! Ambil apa sahaja tanpa perlu fikir dan bawa balik! Kosnya Great Eastern yang bayarrrrr… Shopping Bonanza ni memang betul-betul beri 1 pengalaman yang amat berbeza. Bayangkan dalam masa 30 saat pun ramai yang berjaya kaut barang bernilai ratusan Ringgit! Kalau shopping sendiri, setengah jam pun kadang-kadang tak sampai RM100 kan? Apatah lagi yang dapat masa 3 minit! Memang sampai beribu-ribu RM barang yang mereka bawa pulang! Saya pula dapat masa 1 minit. Dan berjaya kaut barang bernilai RM464.70! OK la kan?

Dengar briefing betul-betul supaya tak buat silap

 

Inilah penshopping dari SNUGroup. Ada sorang lagi tak dapat join sebab sarat mengandung

 

Maaflah troli tak penuh, saya tak larat lari…

 

Inilah hasil tangkapan saya
Abg Zaimi Shopping 2 Minit dekat RM1K

 

Kita boleh tengok kawan-kawan shopping kat mega screen. Kelakar tengok orang shopping laju-laju macam kartun
Ni shopping paling lama selama 3 minit
Tu la dia selamatkan barang bernilai RM1,224.10 dalam masa 3 minit!

 

Ni hasil orang shopping 30 saat!

 

Ni pun hasil shopping 30 saat

 

30 saat shopping RM415.80!

 

Ni lari 2 kali 45 saat setiap larian

 

Ni pun 45 saat

 

Kesimpulannya seronok sangatlah aktiviti shopping di pagi hari ni

Lepas dah habis bershopping secara ambil saja semua percuma, kami bersahur beramai-ramai di NZ Curry House lebih kurang jam 4.30 pagi.

Seronok juga macam ni kan… Selalu kita asyik bercuti bersama je. Makan-makan bersama je. Kali ni shopping pulak bersama-sama. Harap-harap Great Eastern Takaful buatlah lagi contest macam Shopping Bonanza ni! Seronok tak habis.

Bagi yang nak mengetahui leboh lanjut tentang selok-belok kerjaya sebagai perunding takaful Great Eastern, jangan segan-segan hubungi saya di whatsapp Suri 017-3723344.

Share This:

2 thoughts on “Shopping Bonanza Great Eastern Takaful 2019

    1. Contest ni hanya untuk agen under Great Eastern. Kalau encik berminat nak jadi agen, ada sangat banyak lg contest lain yg encik bole sertai selain daripada mendapat komisen bagi setiap polisi yg dilanggan oleh client encik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All right reserved. | Theme: Business Kid by eVisionThemes