Hi & Assalamualaikum Semua!

Pada 21 hingga 22 April 2016 yang lalu berlangsungnya satu hari anugerah bagi mengiktiraf kejayaan dan kualiti agen-agen dan leader-leader hebart di Great Eastern Takaful. Julung-julung kalinya hari anugerah yg dikenali sebagai STAR Award 2015 telah diadakan di Lexis Hibiscus, Port Dickson. Dalam STAR Award ini terdapat banyak kategori yg telah dipertandingkan dan menetapkan requirement yg berbeza-beza untuk melayakkan seseorang agen atau leader itu bergelar sebagai penerima anugerah.

Seperti biasa, ZEST dan saya semestinya merupakan salah seorang daripada penerima anugerah. Penyampaian anugerah telah dimulakan dengan sessi forum selama sejam yg telah membariskan ahli-ahli panel yg cukup hebat dalam lapangan masing-masing. Dr Anje Radzi dari ZEST turut menjadi ahli panel pada forum yg berlangsung dengan penuh kegamatan dan infomatif.

IMG_1430

Zesters yang layak menerima STAR Award 2015

Dr Anje sebagai ahli panel forum

Dr Anje sebagai ahli panel forum

Setelah selesai berforum, maka bermulah penyampaian anugerah kepada para awardees…

Saya menerima STAR MEGAStar 2015

Saya menerima STAR MEGAStar 2015

Malamnya pula, mestilah ada gala dinner sambil penyampaian anugerah terulung bagi setiap kategori.

Lupa pulak ambil gambar di meja makan... Tengok baju je lah ye...

Lupa pulak ambil gambar di meja makan… Tengok baju je lah ye…

Lepas dah habis gala dinner and award presentation, maka tibalah masanya untuk menikmati bilik penginapan yang sangat-sangat best. Kalau Grand Lexis tu best, Lexis Hibiscus lebih best lagi tau…

Saya dok bahagian tower. So bole la nampak kelopak hibiscus kat belakang tu. Ada kawan lain dok kat kelopak dan daun...

Saya dok bahagian tower. So bole la nampak kelopak hibiscus kat belakang tu. Ada kawan lain dok kat kelopak dan daun…

Banyak facilities dalam bilik kat Lexis Hibiscus ni. Antaranya kolam renang, meja kerja, sauna, bilik mandi dengan tub dan berasingan dari tandas, katil queen yang sgt selesa untuk sorang baring, sinki yang luas dan private, sofa etc.

Credit photo to Shailey Azizah

Credit photo to Shailey Azizah

Jelas kelihatan di sini bahawa, apabila menerima award, pasti akan ada accomodation dan dinner yg hebat akan disediakan. Apa salahnya menikmati kehidupan secara santai tetapi berkualiti tinggi kan… Kalau anda selalu berkira-kira nak keluarkan duit sendiri untuk lodging and meal yang baik, marilah sama-sama join saya sebagai Agen Takaful. Komisyen dapat, award dapat, trip dapat, dinner dapat, kawan2 yg positif dapat, pahala apatah lagi…

Jom sertai saya sekarang dengan hubungi 017-3723344 atau tinggalkan resume di sini. Saya akan membimbing anda untuk kekal maju di dalam industri takaful di Malaysia yg masih luas potensinya!

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *