Supremacy Summit 2015/16 ini adalah supremacy summit pertama yang pernah saya hadiri! Seperti biasa, majlis diisi dengan updates terkini dari CEO GELM, Dato’ Koh Yaw Hui dan penyampaian award kepada semua awardees. Majlis penyampaian award berlarutan sehingga ke malam lantaran ramainya penerima award! Ini jelas menunjukkan bahawa semakin ramai orang telah memilih kerjaya sebagai agen dan melakukan tugas mereka sebagai agen dengan penuh dedikasi!

IMG_0061
Disebabkan first time, maka kena la amek gambar kat sini kan

IMG_0052
Saya menerima Supremacy Elite Award
IMG_0057
Bersama CEO GELM, Dato’ Koh Yaw Hui
IMG_0078
Ini Anje, geng Supremacy Elite saya
IMG_0060
GAM Zarina sebagai penerima LEAD Award utk ZEST
IMG_0050
Bersama qualifiers dari SNU Agency Dari depan – AM Ira, FTA Anje, Suri & Nalia
IMG_0066
Hadiah istimewa daripada GAM Zarina kepada semua qualifiers ZEST. Comel sungguh teddy pink itu bersama jam hijau yg anggun!
IMG_0082
Germany!! Here I come!
IMG_0080
SNU Agency bersama VP Great Eastern Takaful, Puan Norizan
IMG_0069
Saya bersama tag keramat… Hahahaha

Pada mulanya saya tidak pernah menyangka bahawa saya juga akan menjadi salah seorang Supremacy Qualifier. Sebab rasanya banyak jugak production nak kena buat baru boleh qualify. Tetapi atas kesabaran menetapkan diri dalam bidang takaful ni, akhirnya saya juga bergelar Supremacy Qualifier. Jelas di sini, setiap yang kita rasa mustahil, sebenarnya boleh saja dicapai hanya dengan kemahuan dan usaha.

Allah juga berjanji bahawa sesiapa yang berusaha, pasti akan mendapat hasilnya. Jadi kepada rakan-rakan diluar sana yg sering rasa sukar untuk menempuh kehidupan, janganlah gusar. Lakukan saja apa yg telah difikir dan dirancang. InsyaAllah tindakan pasti akan membuahkan hasil. Jangan asyik berfikir dan merancang. Tetapi tidak pula bertindak!

Jom jadi agen takaful macam saya nak tak? Dapat duit, dapat pahala, dapat hadiah, dapat anugerah, dapat percutian dan macam-macam lagi! Hanya dengan 1 kerja boleh dapat macam-macam! Call saya Suri Fitriah 017-3723344 atau tinggalkan resume di sini. Saya akan kongsikan kemanisan dan kehebatan kerjaya sebagai agen ini kepada anda. Kalau nak tengok percutian percuma yg saya dah dapat, boleh tekan sini.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All right reserved. | Theme: Business Kid by eVisionThemes