Hi & Assalamualaikum Semua!

Hari ni nak cerita pasal percutian saya ke Turki selama 10H 7M pada 22 hingga 29 April 2017 yg lalu! Percutian ini sebenarnya saya jadikan reward kepada diri saya melalui bonus dan hadiah-hadiah wang tunai yg saya peroleh dari syarikat dan agensi takaful saya. Total kos lebih kurang dalam RM8K tidak termasuk shopping. RM6K utk pakej bersama PotoTravel dan RM2K utk aktiviti-aktiviti pilihan yg saya buat. Ada 4 aktiviti pilihan kesemuanya. Saya menulis di sini bukan untuk membuat perbandingan harga antara pakej yg saya sertai dengan kaedah-kaedah percutian lain. Jadi saya tak berminat nak berbincang kenapa pilih yang itu, kenapa tak ambil yg ini, kenapa pergi situ, kenapa tak pergi sini, kenapa tak itu, kenapa tak ini dan sebagainya. Saya cuma nak kongsi apa yang saya buat di sana. Itu saja.

Kami menaiki pesawat Etihad dari KLIA dan transit di Abu Dhabi sebelum tiba di Istanbul Ataturk Airport. Sebaik sampai di Istanbul Ataturk Airport, kami terus menaiki bas sewa khas dan menuju ke Bursa. Sebelum check-in di hotel, kami sempat menziarahi Masjid Tertua di Bursa yg dikenali sebagai Ulu Mosque.

IMG_5598

Ulu Mosque, Masjid Tertua Di Bursa

Continue reading

Share This:

Hi & Assalamualaikum Semua!

Kali ni nak cerita pasal kami agen-agen Great Eastern Takaful yg masih lagi beraya walaupun dah 3 Zulkaedah! Nak buat macam mana, bekerja dengan waktu fleksibel kan. So boleh je la nak buat celebration bila-bila pun! Hehehe…

Pada 6 Ogos yang lalu, seperti biasa para Zesters termasuklah saya untuk ke sekian kalinya telah diraikan atas pencapaian jualan kami sempena Hari Raya! Zest Group telah dinobatkan sebagai tempat ketiga Highest Number of Qualifiers!

13932778_10202073291990943_1868464049380497634_n

We Are Family Raya Celebration 2016 ini telah diadakan di Doubletree By Hilton, KL dengan tema Blue Hipster. Nampak tak kebiruan dan kehipsteran tu! Banyak juadah yang enak dan lazat sedia terhidang untuk kami jamu. Sambil-sambil tu bolehlah kita bersosial dengan agen-agen yang berstation luar dari KL.

13934688_10153783795155905_4554382476894764130_n

13903422_10153783787030905_32860267755089407_n

13631624_10202073301031169_755558811269205940_n

Anda di luar sana yang mahukan sesuatu yang baru dalam kehidupan, apa kata marilah sertai kami sebagai Agen Takaful. Mana la tau rezeki anda sebenarnya lebih di sini. Boleh mulakan secara part time dahulu. Hubungi Suri Fitriah 017-3723344 untuk keterangan lanjut berkaitan kerjaya dalam bidang takaful ini. Anda juga boleh Drop Your Resume atau rayau-rayau sini jugak!

Share This: