Supremacy Summit 2015/16 ini adalah supremacy summit pertama yang pernah saya hadiri! Seperti biasa, majlis diisi dengan updates terkini dari CEO GELM, Dato’ Koh Yaw Hui dan penyampaian award kepada semua awardees. Majlis penyampaian award berlarutan sehingga ke malam lantaran ramainya penerima award! Ini jelas menunjukkan bahawa semakin ramai orang telah memilih kerjaya sebagai agen dan melakukan tugas mereka sebagai agen dengan penuh dedikasi!

IMG_0061

Disebabkan first time, maka kena la amek gambar kat sini kan

IMG_0052

Saya menerima Supremacy Elite Award

IMG_0057

Bersama CEO GELM, Dato’ Koh Yaw Hui

IMG_0078

Ini Anje, geng Supremacy Elite saya

IMG_0060

GAM Zarina sebagai penerima LEAD Award utk ZEST

IMG_0050

Bersama qualifiers dari SNU Agency Dari depan – AM Ira, FTA Anje, Suri & Nalia

IMG_0066

Hadiah istimewa daripada GAM Zarina kepada semua qualifiers ZEST. Comel sungguh teddy pink itu bersama jam hijau yg anggun!

IMG_0082

Germany!! Here I come!

IMG_0080

SNU Agency bersama VP Great Eastern Takaful, Puan Norizan

IMG_0069

Saya bersama tag keramat… Hahahaha

Pada mulanya saya tidak pernah menyangka bahawa saya juga akan menjadi salah seorang Supremacy Qualifier. Sebab rasanya banyak jugak production nak kena buat baru boleh qualify. Tetapi atas kesabaran menetapkan diri dalam bidang takaful ni, akhirnya saya juga bergelar Supremacy Qualifier. Jelas di sini, setiap yang kita rasa mustahil, sebenarnya boleh saja dicapai hanya dengan kemahuan dan usaha.

Allah juga berjanji bahawa sesiapa yang berusaha, pasti akan mendapat hasilnya. Jadi kepada rakan-rakan diluar sana yg sering rasa sukar untuk menempuh kehidupan, janganlah gusar. Lakukan saja apa yg telah difikir dan dirancang. InsyaAllah tindakan pasti akan membuahkan hasil. Jangan asyik berfikir dan merancang. Tetapi tidak pula bertindak!

Jom jadi agen takaful macam saya nak tak? Dapat duit, dapat pahala, dapat hadiah, dapat anugerah, dapat percutian dan macam-macam lagi! Hanya dengan 1 kerja boleh dapat macam-macam! Call saya Suri Fitriah 017-3723344 atau tinggalkan resume di sini. Saya akan kongsikan kemanisan dan kehebatan kerjaya sebagai agen ini kepada anda. Kalau nak tengok percutian percuma yg saya dah dapat, boleh tekan sini.

Share This:

Pada 24 Feb 2016, saya dan beberapa Zesters yg lain telah menghadiri majlis penyampaian award kepada qualifiers yg layak bagi quarter keempat 2015. Pencapaian ini telah membuktikan bahawa Zest Group dan Zesters sentiasa bekerja keras demi memartabatkan industri takaful di persada Malaysia ini. Usaha kami untuk mendidik org ramai memahami dan mendalami kepentingan takaful serta mentakafulkan seramai mungkin rakyat Malaysia dilihat mendapat perhatian syarikat sehingga melayakkan kami menerima beberapa anugerah berprestij syarikat.

Bagi mempercepat percambahan masyarakat yg celik takaful, kami dgn rasa besar hati amatlah mengalu-alukan penyertaan dari org di luar sana untuk bersama-sama Zest menyebar dan mentakafulkan lebih ramai rakyat Malaysia. Pasaran takaful dilihat masih luas dengan menyaksikan hanya 15% sahaja rakyat Malaysia yg memiliki sijil takaful. Ini bermakna terdapat 85% lagi org Malaysia tidak memiliki satu pun sijil takaful. Andalah antara orang-orang bestari yg patut menyebarkan takaful kepada orang sekeliling anda khususnya. Jangan lepaskan peluang menjadi agen takaful bersama Zest.

IMG_9795

Saya menerima Master Sales Award Silver

IMG_9797

Saya sebagai 1st Runner Up Highest Takaful ANC

IMG_9801

Seperti bersantai di tepi pantai

IMG_9802

Barisan Zesters yg telah menerima anugerah masing-masing pada CAN Award KL Central Region Q4 2015

12734118_10201459149477764_4986745021691195247_n

Founder Zest, GAM Zarina Sharif sebagai penerima anugerah Master Builder Award 4 quarter berturut-turut

12734124_10201459149517765_6050288224739553099_n

Zest Agency Manager Ira sebagai Champion Highest Takaful ANC Kategori Unit Manager

12741982_10201459157517965_6185319987986882528_n

Master Builder Award

12742473_10201459160078029_4342752346195834424_n

Master Sales Award

Yakinlah bahawa anda juga akan turut gemilang dan cemerlang apabila menyertai keluarga bahagia ZEST sebagai agen takaful yang disegani dan berkarisma. Hubungi saya suri Fitriah 017-3723344 atau tinggalkan resume di sini.

Share This: