Pada 11 November 2016 yg lepas, bertempat di Dewan Anggerik, D’Saji Titiwangsa KL telah berlangsungnya majlis gilang gemilang Grand BOP (Business Opportunity Program) dan Q3 Recognition 2016 bagi Zest Group! Majlis diserikan dengan kehadiran AVP, GETB En Ibrahim Abdullah dan BDE Acai!

15109517_10206094534197158_5278359870532315166_n

Majlis 2 in 1 ini telah diemceekan oleh Syak dan Cikgu Naja. Tema pada hari tu berbiru-biruan la kita ya! Untuk Business Opportunity Program yang dianjurkan khas untuk menarik seberapa ramai orang untuk menjadi agen takaful di bawah naungan Zest telah diperkasakan dengan Speaker Jemputan yang merupakan salah seorang Top Agent dalam Zest. Beliau ialah Kak Sal atau nama sebenarnya Salasiah Mohamed. Kak Sal dengan tulus ikhlasnya berkongsi pengalaman dan kejayaan beliau dalam industri takaful yang hanya diceburinya pada April 2015. Walaupun masih baru, Kak Sal telah pun menggondol banyak award dan reward yang disediakan oleh Great Eastern Takaful.

15036511_10206070632919641_163809870954434168_n

Kak Sal bagi sharing dengan penuh perasaan

Sesi kedua pula iaitu Q3 Recognition untuk Famili Zest juga tidak kurang hebatnya dengan meraikan kesemua pemenang-pemenang kategori yang dipertandingkan secara suku tahunan. Turut diraikan, agen-agen yang telah berjaya mencapai STAR Contest iaitu Percutian 3 Hari 2 Malam ke Bandung! Tahniah All Qualifiers!

15073497_10206070701441354_4162789321441471038_n

Pemenang Kategori ANC

noc

Pemenang Kategori NOC

15073542_10206070591958617_6985556151539683900_n

Pemenang Kategori QFYLP

15085637_10206070583958417_4268182296855859450_n

Pemenang Kategori Introducer

15094398_10206070589678560_390335554187069968_n

Yuk Libur Bandung Qualifiers

Majlis yang ditaja khas oleh GETB ini telah dijayakan oleh barisan committee yang sangat dedikasi dan komited. Diketuai oleh Reny yang telah pun hampir 5 tahun bertapak dalam industri takaful. Kalau anda ada bakat-bakat terpendam sebenarnya bolehlah salurkan ke dalam committee ye. Jangan bazirkan macam tu je…

15094262_10206069626414479_2333722848222780425_n

Barisan Committee yang bertungkus lumus menjayakan majlis

14947792_10206070806723986_7009590125371322754_n

Bukan committee yang menyibuk buat video :-p.. Yang poyo tu la saya kalau tak kenal

15037139_10206070635239699_2404272890938096533_n 14992076_10206070635719711_715719542129760516_n

15078573_10206070628999543_6115682899442325536_n

Antara agen-agen baru yang akan menyertai Zest

Banyak perkara yang dapat kita perolehi bila bergelar agen takaful ni. Skills meniaga dapat, komisyen dapat, kawan baru dapat, ilmu kehidupan dapat, pahala dapat, isi masa dengan perkara berfaedah dapat, belajar menghargai dan banyak lagi manfaat.

Kalau dilihat dari riak wajah semua orang dalam gambar-gambar ni, nampak sangat kegembiraan dan ketenangan hati tu terpancar kan? Jom la jadi agen macam kami juga! Jangan malu jangan segan. Terus contact Suri Fitriah 017-3723344. Saya akan bawa anda ke jalan yang benar! Berjaya bersama Great Eastern Takaful.

Share This: