Jeng Jeng Jeng!

Saya ada berita hangat sangat nak share dengan anda semua! Tahu tak sekarang ni Great Eastern ada lancarkan satu produk yang saya sifatkan sebagai Standalone Life Coverage. Maknanya produk ini sepenuhnya untuk protection tanpa ada sedikit bahagian pun yang akan membentuk cash value. Pendek kata bayar semata-mata untuk dapatkan protection. Tiada bahagian investment! Maka harganya akan menjadi sangat-sangat dan amat-amat MURAH!!!

Sebelum ini mungkin ada yang sibuk tercari-cari produk yang menyediakan perlindungan pada harga yang rendah tapi takkan pernah dapat. Sekarang, dapat! Hanya sekadar RM1-4 sehari dah boleh dapat perlindungan RM500K. Murah kan? Produk istimewa ini dikenali sebagai i-Gr8 Harapan.


i-Gr8 Harapan direka khusus untuk penyediaan hibah takaful yang besar kepada waris. Sekiranya berlaku kematian atau hilang upaya kekal menyeluruh, manfaat bernilai RM500K akan diterima. Wang manfaat ini bolehlah digunakan untuk pelbagai perkara termasuklah melangsaikan hutang, menggantikan pendapatan, dana pendidikan, dana persaraan mahupun diwakafkan kepada badan-badan amal pilihan masing-masing. Tujuan penggunaan wang manfaat tertakluk kepada keperluan keluarga dan mengikut hajat orang yang membuat hibah.

Mengapa anda tak boleh lepaskan i-Gr8 Harapan begitu sahaja?

  • Perlindungan tinggi pada harga murah
  • Meninggal biasa, hibah RM500K
  • Meninggal akibat kemalangan, hibah RM1Juta
  • Meninggal akibat kemalangan dalam kenderaan awam, hibah RM1.5Juta
  • Meninggal akibat kemalangan di luar Malaysia, hibah RM2Juta
  • Caruman sekadar secawan teh tarik sehari

Siapa sangka dengan sedikit sumbangan harian yang kita tepikan untuk plan i-Gr8 Harapan ini, banyak sungguh manfaat yang boleh diterima oleh ramai orang dalam usaha meneruskan kehidupan sebagai khalifah di muka bumi. i-Gr8 Harapan membantu kita dalam dua-dua keperluan duniawi dan ukhrawi.

Dengan wang manfaat itu, kita tidak menyusahkan atau membebankan ahli keluarga yang ditinggalkan. Sekiranya, ahli keluarga kita sendiri tidak memerlukan wang manfaat itu, wakafkan sahaja kepada pihak-pihak yang lebih memerlukan. Manalah tahu, pahala wakaf itulah yang menjadi penyelamat kita di akhirat kelak. Tak rugi kan ambil i-Gr8 Harapan?

Berikut dikongsikan caruman bulanan untuk i-Gr8 Harapan mengikut umur dan jantina. Semak dulu ya!

 

Atas sambutan yang memberangsangkan pada bulan September dan Oktober lepas serta ramai yang tak sempat nak sertai plan i-Gr8 Harapan ini, maka pihak Great Eastern Takaful memanjangkan tempoh penyertaan plan ini sehingga 31/12/2018. Jangan terlepas peluang lagi ya!! Hubungi saya untuk keterangan lanjut. Ingat! Produk ini hanya wujud di pasaran pada waktu terhad sahaja. Jangan lepaskan peluang!. wasap.my/60173723344

 

Share This: