Pada 14 April 2018, SNUTeam telah mengadakan Annual Dinner nya yang humble di Golek-golek Restaurant. Lebih 20 orang agen dari SNUTeam telah hadir pada majlis ini bersama-sama ahli keluarga masing-masing.

Selain dari menjamu selera, tujuan majlis ini juga adalah untuk menyampaikan hadiah bagi Contest Menuju Puncak 1M yg dianjurkan pada hujung tahun 2017. Syabas dan Tahniah diucapkan kepada ahli SNUTeam yg bertungkus-lumus mencapaikan 1 Million production tahun lepas sekaligus mengangkat nama agensi kepada status Million Dollar Agency. Lebih indah lagi apabila Group Manager SNUTeam sendiri iaitu GM Ira telah dinobatkan sebagai Young Gun 2017 atas pencapaian team beliau. Tahniah!

Ni la org yg dapat Young Gun tu sebab team capai 1 Million di bawah usia beliau 33 tahun

Makanan di Golek-golek ni sedap tapi amat pedas ya. Saya makan sikit je sebab tak tahan dgn kepedasannya. Hahaha

Kami datang awal…

Dalam byk2 air tu saya suka kedondong

Banyak pasangan muda kat sini… Jom la korang join sama…

Saje bagi yg goyang…

Sebenarnya yg baju belang atas baby chair tu ada kembar. Tapi tak nampak sebab kepala bapa dia dah lindung… Hahaha

Ikan bakar dia bagus tapi pedas

Ni lah penaja majlis kita malam ni… Terima kasih Cik

Semangat tengok budak2 makan

Nampaknya Farrah dah nak mulakan majlis bagi hadiah ni… Apa hadiah tu?

Taraaaaa… Ni la hadiahnya… Saya dpt RM500 drpd GM Ira atas contest Menuju Puncak 1 Million…

Saya pula hanya perlu beri RM15 kpd agen saya sendiri, Syaiful

Jom sertai kami sebagai perunding takaful… Banyak duit tepi boleh dapat weh…

All Girls

All Boys

Kami adalah sebuah agensi yg gigih dalam memasarkan takaful di seluruh Malaysia. Walau bagaimanapun kami masih kekurangan ahli. Oleh itu, saya amat menyeru ramai orang muda di luar sana untuk sama-sama menyertai kami untuk menyebarluaskan kepentingan takaful ke seluruh ceruk Malaysia. Kami tak mampu buat semua sendirian. Jom sertai kami! Komisyen dapat banyak, percutian percuma pun ada, insentif tambahan dalam bentuk voucher dan wang tunai pun ada, gadget2 percuma pun ada, award setiap bulan, peluang naik pangkat tanpa perlu tunggu kekosongan! Banyaklah lagi kelebihan kerjaya dalam bidang takaful ni! Hubungi saya Suri Fitriah 017-372334 utk info lanjut mengenai kerjaya agen takaful.

Share This: