Hi & Assalamualaikum Semua!

Kali ni nak cerita pasal kami agen-agen Great Eastern Takaful yg masih lagi beraya walaupun dah 3 Zulkaedah! Nak buat macam mana, bekerja dengan waktu fleksibel kan. So boleh je la nak buat celebration bila-bila pun! Hehehe…

Pada 6 Ogos yang lalu, seperti biasa para Zesters termasuklah saya untuk ke sekian kalinya telah diraikan atas pencapaian jualan kami sempena Hari Raya! Zest Group telah dinobatkan sebagai tempat ketiga Highest Number of Qualifiers!

13932778_10202073291990943_1868464049380497634_n

We Are Family Raya Celebration 2016 ini telah diadakan di Doubletree By Hilton, KL dengan tema Blue Hipster. Nampak tak kebiruan dan kehipsteran tu! Banyak juadah yang enak dan lazat sedia terhidang untuk kami jamu. Sambil-sambil tu bolehlah kita bersosial dengan agen-agen yang berstation luar dari KL.

13934688_10153783795155905_4554382476894764130_n

13903422_10153783787030905_32860267755089407_n

13631624_10202073301031169_755558811269205940_n

Anda di luar sana yang mahukan sesuatu yang baru dalam kehidupan, apa kata marilah sertai kami sebagai Agen Takaful. Mana la tau rezeki anda sebenarnya lebih di sini. Boleh mulakan secara part time dahulu. Hubungi Suri Fitriah 017-3723344 untuk keterangan lanjut berkaitan kerjaya dalam bidang takaful ini. Anda juga boleh Drop Your Resume atau rayau-rayau sini jugak!

Share This:

Assalamualaikum & Hai semua orang!

Hari ini, 20 Februari 2016 bertempat di Sport 7, Wangsa Maju telah berlangsungnya Futsal Zest Championship 2016 yg turut menyaksikan pelbagai skil dan gaya permainan setiap agen Zest Group. Perlawanan yang bermula seawal jam 9.15 pagi ini diadakan secara liga yang mana telah menyebabkan beberapa pemain injured dan pancit!

Sekuat mana agen-agen ini membuat sales takaful, sekuat itu jugaklah semangat dan tenaga dicurahkan dalam perlawanan futsal antara rumah-rumah sukan dalam ZEST. Dalam perlawanan kali ini, Team Hitam telah mengungguli gelaran Johan diikuti Team Kuning sebagai Naib Johan dan Team Biru di tempat ketiga. Saya Team Merah yg turut memberikan saingan sengit terhadap kesemua team walaupun kami banyak diwakili oleh gadis-gadis ayu sahaja.

futsal all

Kesemua pemain handalan yg mewakili rumah sukan masing-masing

futsal hitam

Team Hitam

futsal kuning

Team Kuning

futsal biru

Team Biru

futsal purple

Team Ungu

futsal hijau

Team Hijau

futsal merah

Team Merah Membara Pasti Juara!

jadual perlawanan

Jadual perlawanan yang tak memberi peluang berehat

mata

Keputusan muktamad yang jelas sangat pemenangnya

merah vs biru

Aksi hebart Team Merah vs Team Biru

merah vs hitam

Aksi gempak Team Merah vs Team Hitam

rehat futsal

Lepas main, semua terdampar sambil makan2

hadiah ceremony

Pesanan Zest Founder kepada pejuang-pejuang di medan futsal dan takaful

futsal medal

Hanya untuk yang menang je….

hitam 1

Johan Futsal ZEST Championship 2016

kuning 2

Naib Johan Futsal ZEST Championship 2016

biru 3

Tempat Ketiga Futsal ZEST Championship 2016

Semoga kami akan menunjukkan prestasi yg lebih gemilang lagi dalam perlawanan sukan yg akan datang pada suku kedua tahunan nanti!

Suka saya nak beritahu orang di luar sana, Zest Group sangat mengamalkan sistem kekeluargaan dan bekerja sambil bersuka ria demi mengekalkan ukhwah dan professionalism setiap agen di bawah naungannya. Sekiranya anda tercari-cari kerjaya yang memberi kepuasan tinggi dari segi pendapatan dan keseimbangan hidup, anda tidak perlu teragak-agak lagi untuk menyertai Zest.

Kami sentiasa menyediakan segala platform yang sesuai dan praktikal untuk kesemua agen kami mendalami dan memahirkan diri dalam bidang takaful yang pada mulanya mungkin asing bagi anda. Bukakan minda. Mulakan langkah. Pilih Zest sebagai agensi tempat anda mengembangkan potensi dan bergelar jutawan takaful!

Hubungi sy Suri Fitriah 017-3723344 atau Drop Your Resume!

Share This: