We Are Family Raya Gathering 2016

Hi & Assalamualaikum Semua!

Kali ni nak cerita pasal kami agen-agen Great Eastern Takaful yg masih lagi beraya walaupun dah 3 Zulkaedah! Nak buat macam mana, bekerja dengan waktu fleksibel kan. So boleh je la nak buat celebration bila-bila pun! Hehehe…

Pada 6 Ogos yang lalu, seperti biasa para Zesters termasuklah saya untuk ke sekian kalinya telah diraikan atas pencapaian jualan kami sempena Hari Raya! Zest Group telah dinobatkan sebagai tempat ketiga Highest Number of Qualifiers!

13932778_10202073291990943_1868464049380497634_n

We Are Family Raya Celebration 2016 ini telah diadakan di Doubletree By Hilton, KL dengan tema Blue Hipster. Nampak tak kebiruan dan kehipsteran tu! Banyak juadah yang enak dan lazat sedia terhidang untuk kami jamu. Sambil-sambil tu bolehlah kita bersosial dengan agen-agen yang berstation luar dari KL.

13934688_10153783795155905_4554382476894764130_n

13903422_10153783787030905_32860267755089407_n

13631624_10202073301031169_755558811269205940_n

Anda di luar sana yang mahukan sesuatu yang baru dalam kehidupan, apa kata marilah sertai kami sebagai Agen Takaful. Mana la tau rezeki anda sebenarnya lebih di sini. Boleh mulakan secara part time dahulu. Hubungi Suri Fitriah 017-3723344 untuk keterangan lanjut berkaitan kerjaya dalam bidang takaful ini. Anda juga boleh Drop Your Resume atau rayau-rayau sini jugak!

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Potensi Pendapatan Sebagai Agen Great Eastern Takaful

Assalamualaikum dan Hi semua! Mungkin orang diluar sana ada tertanta-tanya berapakah sebenarnya income yang boleh diperolehi dari kerjaya sebagai agen takaful ni? Ada yang kata tak berbaloi tetapi lebih ramai

Comprehensive Accidental Benefits Xtra (i-CABX) Great Eastern Takaful

Terdapat 1 rider kemalangan yang sangat istimewa di Great Eastren Takaful. Rider itu dinamakan Comprehensive Accidental Benefits Xtra atau lebih mudah disebut sebagai i-CABX. i-CABX merupakan rider khusus untuk kemalangan

SNUTeam Annual Dinner 2017

Pada 14 April 2018, SNUTeam telah mengadakan Annual Dinner nya yang humble di Golek-golek Restaurant. Lebih 20 orang agen dari SNUTeam telah hadir pada majlis ini bersama-sama ahli keluarga masing-masing.