April Yang Sibuk!

Sekembalinya dari Lexis Hibiscus, maka saya dan Zesters yang lain terus lagi beradrinelin laju untuk event ZEST recognition yang pertama bagi 2016. Q1 2016 Get Together & Recognition ini diadakan pada 23 April 2016 di rumah banglo GAM Zarina Mohamad Sharif sendiri. Sejak awal lagi, Zest Comm sudah pun menjalankan tugas masing2 demi mempastikan bahawa event ini akan berjalan dengan lancar. Ungu warna rasmi ZEST telah menceriakan suasana sepanjang majlis berjalan!

Alih mai alih pi nak bagi selesa

Alih mai alih pi nak bagi selesa

Aktiviti mula2 sekali mestilah sesi fotografi kan…. Bukan senang nak dapat kumpul ramai-ramai baju sama ni!

Zesters Yang Sentiasa Cemerlang

Zesters Yang Sentiasa Cemerlang

Event sebegini diadakan khas untuk lebih merapatkan silaturrahim di kalangan Zesters dan ahli keluarga selain dari hanya dalam formal gathering ZEST yg lain. Aktiviti majlis ini diwarnai dengan jamuan makan, mewarna gambar bagi kanak-kanak, penyampaian anugerah bagi yang layak dan pemakaian pin Zest Comm kepada semua committee.

Menu makan - Nasi, ayam masak lemak, sayur, kambing golek, laksa etc

Menu makan – Nasi, ayam masak lemak, sayur, kambing golek, laksa etc

Anak-anak Zesters pun seronok main warna-warna. Cara terbaik nak kawal kanak-kanak!

Anak-anak Zesters pun seronok main warna-warna. Cara terbaik nak kawal kanak-kanak!

Bagi event seperti ini, saya akan ditugaskan di bahagian Audio Visual bersama dua lagi rakan iaitu Reezal dan Reny.

AV Team selamanya

AV Team selamanya

Majlis dimeriahkan lagi dengan sambutan Hari Lahir bagi orang bulan April!

April Babies

April Babies

Takkanlah asyik nak busy buat tugas je kan… Baru la berbaloi kalau committee juga adalah awardess.

Saya 2nd Runner Up QFYLP Q1

Saya 2nd Runner Up QFYLP Q1

Saya rasa sungguh bertuah bernaung di bawah ZEST yang mempunyai halatuju yang jelas sekaligus mampu membawa lebih ramai orang untuk sama-sama maju di dalam industri takaful. Kepada anda di luar sana, janganlah memandang serong terhadap kerjaya sebagai Agen Takaful/Insurans. Sebenarnya banyak kelebihan dan perkara indah berlaku dalam dunia takaful.

Jom jadi agen macam saya! Saya akan bimbing anda untuk terus kekal dan berdaya saing dalam bidang takaful dan akhirnya memiliki agensi sendiri! Hubungi saya Suri Fitriah 017-3723344 atau tinggalkan resume di sini.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *