Great Eastern Takaful Beri Bonus Sehingga RM27,000 Setahun Kepada Agen Part-Time! Daftar Segera!

Sempena Hari Malaysia 2022, Great Eastern Takaful dengan penuh bangga menjemput seramai mungkin rakyat Malaysia untuk menjadi agen takaful di bawah naungannya. Jemputan ini disokong kuat dengan pemberian BONUS sehingga RM27,000 setahun tidak termasuk komisyen yang akan diperolehi bagi setiap jualan! Wow, ini memang nak bagi sangat ni! Lebih menarik lagi, jemputan ini ditujukan kepada orang-orang yang nak jadi agen secara part-time! Ya, anda tak salah baca. Memang untuk agen part-time, bukan fulltime! Anda tak perlu meninggalkan pekerjaan sekarang. Hanya perlu daftarkan diri sebagai agen dengan Great Eastern Takaful dan mula pasarkan produk GETB. Gaji tempat kerja sekarang dapat. Komisyen dari GETB dapat. Bonus bulanan sehingga RM3,000 pun dapat! Betul-betul tambah income ni!

Skim ini dinamakan GETBZ First (Batch 3). Sepanjang skim ini pernah ditawarkan, kali ini merupakan tawaran Bonus yang paling tinggi dengan requirement yang paling rendah. Untuk melayakkan seseorang agen itu layak menerima Bonus bulanan, agen itu perlulah mencapai target minimum yang ditetapkan. Sebagai contoh, nak dapatkan bonus RM3,000, agen itu hendaklah mendaftarkan sekurang-kurangnya 15,000 ANC. Kalau berjaya daftarkan 3,000 ANC sahaja, maka Bonus yang akan diberi hanyalah RM500. Tetap banyak juga kan? Ini belum dikira komisyen jualan lagi. Dianggarkan dengan ANC sebanyak 15,000 itu, komisyen yang diterima adalah sekitar RM400 hingga 450 mengikut jenis plan yang dipasarkan. Nilai komisyen ini adalah untuk sebulan. Sekiranya dibuat berulang-ulang setiap bulan, nilainya akan menjadi terkumpul sehingga mencecah RM5,000 sebulan dalam masa setahun!

Mengapa anda kena jadi agen takaful lebih-lebih lagi di bawah Great Eastern Takaful :-

1- Pasaran takaful masih belum dicapai seluruhnya. Masih terlalu ramai orang belum memiliki takaful.

2- Kerja boleh dibuat secara part-time. Tak perlu tinggalkan kerja sekarang.

3- Kerja ini professional kerana tahap competency diukur dan diperbaharui setiap tahun. Ia juga dikawal selia dengan ketat oleh Bank Negara Malaysia. Nak qualify buat sesuatu mesti kena lulus ujian atau peperiksaan tertentu terlebih dahulu.

4- Semakin ramai orang memahami takaful dan ingin mendapatkannya. Tetapi agen yang tidak sampai kepada mereka. Mana tahu anda lah agen pilihan mereka.

5- Takaful adalah keperluan sepanjang hayat. Setiap titik kehidupan perlu dilindungi takaful.

6- Orang semakin celik dalam pengurusan kewangan. Agen yang baik dan cerdik pandai dalam bidang kewangan amat diperlukan.

7- Pendapatan yang sangat berbaloi dengan usaha dan tiada had. Ciptalah seberapa banyak yang anda mahu. Tiada siapa akan menghalang.

Jika anda nak dapatkan gambaran lebih jelas tentang skim dengan bonus sehingga RM27,000 ini, sila hubungi saya di whatsapp Suri Fitriah – 017-3723344.

https://nakjadiejentakafulsuri.wasap.my/

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post