i-Great Inspirasi : Plan Perlindungan Lengkap TANPA MEDICAL CARD!

Assalamualaikum dan Hi Semua!

i-Great Inspirasi merupakan satu plan lengkap pada harga yang sangat mampu milik! Bayangkan sekiranya anda boleh memiliki pelbagai jenis perlindungan dalam 1 plan tetapi bayarannya murah sahaja, pasti anda suka kan? Saya pun suka plan i-Great Inspirasi ni. Jom kita tengok apa yang ada dalam i-Great Inspirasi.

Ada 8 manfaat utama dalam i-Great Inspirasi :-

1- Manfaat kematian / hilang upaya kekal menyeluruh minimum RM100K

2- Manfaat kematian akibat kemalangan sehingga 4 kali ganda daripada manfaat kematian biasa bergantung kepada lokasi kemalangan

3- 5 Penyakit Kritikal minimum RM50K

4- Elaun hospital RM50 sehari

5- Manfaat Penyakit Berjangkit RM5,000

6- Manfaat Kematian Akibat Penyakit Bawaan Nyamuk minimum RM100K

7- Perkhidmatan Telekonsultasi Pesakit Luar

8- Supreme Assist (Emergency Medical Assistance Services)

Plan ini jenis standalone ya. Tiada saving. Tiada waiver. Caruman berubah setiap 5 tahun mengikut kumpulan umur.

Kalau nak tahu harga, boleh tengok kat jadual bawah ni. Ingat ya, bila umur berubah, harga pun berubah ya. Jangan nanti buat-buat terkejut pula bila ada kenaikan. Hehe

Murah kan? Kalau Lelaki Merokok Umur 40 tahun pun baru RM154.90 sebulan tapi coverage punya lah besar. Kematian biasa RM200,000. Kematian kemalangan sehingga RM800,000. Sakit kritikal RM100,000. Elaun hospital lagi ada RM50 sehari. Sakit berjangkit dapat RM5,000. Kematian akibat penyakit bawaan nyamuk dapat RM400,000. Fffuuhhhhhh!! Memang hebatlah perlindungan yang diberikan.

Jika anda perlukan coverage menyeluruh tapi tak mahu mencarum terlalu tinggi, inilah plan yang dapat membantu anda mencapai matlamat perlindungan anda.

Apa 5 sakit kritikal yang di cover tu?

1- Kanser

2- Kegagalan buah pinggang

3- Strok

4- Pembedahan pintasan jantung

5- Serangan jantung

Apa pula penyakit bawaan nyamuk yang di cover?

1- Denggi

2- Malaria

3- Chikungunya

4- Japanese Encephalitis

5- Zika virus

Apa pula sakit berjangkit yang di cover?

1- Denggi

2- Malaria

3- Demam Kuning

4- MERS-Cov

Tentang kematian kemalangan yang dapat manfaat berganda tu pulak macam mana?

Kematian kemalangan di Malaysia – Tambahan 100% daripada manfaat kematian biasa

Kematian kemalangan dalam pengankutan awam – Tambahan 200% daripada manfaat kematian biasa

Kematian kemalangan di luar Malaysia – Tambahan 300% daripada manfaat kematian biasa

Haaaa… Banyak kan coverage dalam i-Great Inspirasi ni?

Jika anda suka dengan coverage yang macam ni, cepat-cepat hubungi saya di whatsapp Suri Fitriah – 017-3723344.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published.