i-Great MediHarapan – Plan Medical Card Standalone Mampu Milik!

Assalamualaikum & Hi Semua!

Sekali lagi Great Eastern Takaful membuka semula pendaftaran untuk memiliki medical card standalone pada harga yang murah dengan perlindungan tinggi dan menyeluruh! Plan medical card standalone ini diberi nama i-Great MediHarapan. Dalam medical card ini anda akan mendapat perlindungan untuk rawatan di hospital seperti dalam jadual di bawah :-

Secara ringkas, plan ini mempunyai ciri-ciri utama seperti berikut :-

Room & Board RM200

Annual limit 200,000

Lifetime limit UNLIMITED

Deduktibel RM300 bagi setiap kemasukan wad.

Harga pula sangat-sangat berpatutan boleh dimiliki bawah RM100 sebulan bagi yang masih muda! Tunggu apa lagi? Cuba kira harga caruman di bawah. Kalau dalam anggaran 4-5% dari gaji bulanan atau lebih rendah, itu bermakna plan ini sesuai untuk anda miliki tanpa membebankan poket!

Ingat ya! Ini medical card standalone. Tiada saving atau manfaat-manfaat lain. Hanya untuk kegunaan rawatan di hospital.

Jangan lepaskan peluang keemasan memiliki medical card mampu milik daripada syarikat ternama dan dipercayai ini! Hubungi saya terus di whatsapp Suri 017-3723344. wasap.my/60173723344/mediharapan

Share This:

4 thoughts on “i-Great MediHarapan – Plan Medical Card Standalone Mampu Milik!”

 1. Nur izati says:

  Adakah cover perlindungan did luar negara ketika melancong?

  1. Suri Fitriah says:

   Tidak. Kalau pun ada ambil rawatan kecemasan di luar negara, boleh pay & claim. Sebaiknya ambil travel insurance untuk tujuan melancong.

 2. Syakir says:

  Adakah pakej insuran ni cover outpatient utk di hospital dan juga klinik contohnya mungkin sakit dan ambil ubat di klinik/hospital swasta.

  1. Suri Fitriah says:

   Outpatient hanya cover utk kes kemalangan dan rawatan sebelum atau selepas kemasukan hospital. Cthnya follow up lepas discaj. Yg tu cover tapi secara pay and claim. Bayar dahulu dan claim kemudian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post